Chiar TU esti bioenergetician, daca doresti binele altora

Cand ceva nu merge bine, (asa cum e firesc sa mearga, nu cum am vrea noi sa mearga), inseamna un singur lucru: cursul bioenergiei a fost obstructionat. „Obiectul” care obstructioneaza porneste intotdeauna de la un gand. La inceput el este un gand simplu, mai apoi devine o intreaga ideologie. Natura nu are ganduri. Ea exista si se bucura ca exista. 
Orice obstructie apare intai la nivel mental. Acolo acumuleaza mai multe ganduri asemanatoare si devine mai mare pana cand incepe sa ne afecteze la nivel emotional. Acumuland mai departe energii obstructive corespunzatoare, blocajul va aparea si la nivel fizic. Aceasta se aplica atat pentru sistemul bioenergetic uman individual cat si pentru sistemul bioenergetic social colectiv. 

Mintea omului se ataseaza de o idee, o imbratiseaza complet si o face parte integranta. Pentru minte este dificil sa se desparta de idei. Dar atunci cand suferim, fie psihic, emotional sau fizic, ceea ce „ne doare” este „ruperea” sau „smulgerea” unei idei din minte de catre bioenergie. Bioenergia stie ca e nevoie ca acel blocaj sa fie inlaturat, fie cu voia noastra, fie cu forta unei aruncari la pat sau a unui accident sau alt fel de trauma.

Aici poate interveni forta vindecatoare a semenului nostru, cel de langa noi care ne spune „lasa!” , „da-i drumul!”, „nu merita!” si alte vorbe de alin care ne usureaza renuntarea la acele idei dragi dar atat de periculoase. 

Bioenergeticianul ofera vibratia sa bioenergetica personala inalta ca pe un diapazon. Vibratia pacientului va intra in mod natural in rezonanta cu vibratia bioenergeticianului, crescand in intensitate ceea ce va avea ca efect „spargerea” unor blocaje, resimtite imediat ca detensionare psihica si musculara, claritate mentala, si disparitia durerii fizice. 

In concluzie, chiar tu poti fi bioenergetician chiar azi. Inalta-ti vibratia personala, asa cum stii tu mai bine. Rezista tentatiilor care o scad (orice viciu, orice idee fixa, orice interactiune nenecesara, orice obicei de „distractie” cum ar fi urmarirea ecranelor luminoase in alte scopuri decat reconectarea directa cu cei dragi de departe sau aflarea unei informatii necesare pentru scopurile practice imediate).

Observam in relatile cu altii ca ne este mult mai usor sa identificam un blocaj in celalalt. E atat de evident care e cauza suferintei lui (ei). E minunat ca putem fi, natural si fara efort, vindecatori unii pentru altii, dar sa nu uitam de ceea ce conteaza cel mai mult: sa cunoastem intim lucrul bioenergiei in noi insine. 
Bine tuturor!

P. S. Notam observatiile

Andreea Garden, Aprilie 2017


Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s